استفاده از پسته خام با پوست امروز موجب مرگ زنی شد

می دانید که پسته خام با پوست امروز یک آجیل غنی از مواد مغذی با مشخصات اسیدهای چرب سالم برای قلب و همچنین پروتئین، فیبر غذایی، پتاسیم، منیزیم، ویتامین K، γ-توکوفرول و تعدادی فیتوکمیکال است.

رنگ منحصربه‌فرد سبز و بنفش مغز پسته، حاصل محتوای لوتئین و آنتوسیانین موجود در آن است. در میان آجیل ها، پسته حاوی بالاترین سطح پتاسیم، γ-توکوفرول، ویتامین K، فیتواسترول ها و کاروتنوئیدهای زانتوفیل است.

پنج کارآزمایی قلبی عروقی تصادفی منتشر شده نشان داده اند که پسته پروفایل چربی خون را برای سلامت قلب افزایش می دهد. مطالعات بالینی اکتشافی نشان می دهد که پسته به حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی سالم، کنترل قند خون و عملکرد اندوتلیال کمک می کند.

وقتی پسته در حد اعتدال مصرف شود، به دلیل اثرات سیری و سیری و کاهش محتوای انرژی خالص قابل متابولیسم، به کنترل وزن بدن کمک می کند.

پسته

یک مطالعه با افراد در یک برنامه کاهش وزن نشان داد که شاخص توده بدنی و سطوح تری گلیسیرید در افرادی که پسته مصرف می‌کردند در مقایسه با افرادی که یک میان‌وعده چوب شور مصرف می‌کردند کمتر بود.

تحقیقات نوظهور نشان می دهد که افزودن پسته به وعده های غذایی با گلیسمی بالا ممکن است پاسخ کلی گلیسمی پس از غذا را کاهش دهد. این بررسی به بررسی مواد مغذی و فیتوکمیکال های موجود در پسته و همچنین اثرات بالقوه سلامتی این آجیل می پردازد.

سلامت قلب و عروق، چربی تک غیر اشباع، لوتئین، فیتواسترول ها، کنترل وزن
موضوع: عوامل ضدالتهابی، آنتی اکسیدان های فیتواسترول، سیستم قلبی عروقی لوتین، آجیل، رژیم های حفظ وزن، کنترل قند خون مغز پسته از دوران ماقبل تاریخ بخشی از رژیم غذایی بشر بوده است.

تمدن های گذشته به دلیل خواص تغذیه ای و بالقوه آن برای مدیریت بیماری ها مورد مصرف قرار گرفته اند. پسته (Pistacia vera L.، خانواده Anacardiaceae) یک آجیل باستانی با تاریخچه ای تاریخی است.

درخت پسته بومی خاورمیانه، یکی از قدیمی ترین درختان آجیل گلدار است. سوابق باستان شناسی مصرف اولیه پسته توسط انسان در ترکیه به 7000 سال قبل از میلاد برمی گردد.