با جوشاندن عناب می توانید آن را در بیشتر محصولات استفاده نمایید

عناب، یکی  عناب خشک  از دو گونه درختان خاردار کوچک از جنس Ziziphus (خانواده Rhamnaceae) و میوه آنها. میوه های عناب را به صورت تازه، خشک، آب پز، خورشتی و پخته می خورند و برای طعم دادن به چای استفاده می کنند.

وقتی میوه های عناب پیوندی گلاسه را با جوشاندن در شربت عسل و شکر درست می کنند، شبیه خرمای ایرانی هستند و گاهی به خرمای چینی نیز معروف هستند.

آب به دست آمده از میوه ها در تهیه آب نبات های کوچک به نام عناب استفاده می شود. میوه های خام سرشار از ویتامین C هستند.

بیشتر عناب شمالی انواع عناب معمولی (Z. jujuba) بومی چین هستند که بیش از 4000 سال در آنجا کشت می‌شوند. این گونه با ارتفاع 7.6 تا 9 متر (25 تا 30 فوت)، دارای برگهای متناوب، سه رگبرگ، بیضوی تا بیضی شکل به طول 2.5 تا 7.6 سانتی متر (1 تا 3 اینچ) است. پس از گل‌های کوچک زرد، میوه‌هایی به رنگ قهوه‌ای تیره، گرد تا مستطیلی به اندازه آلوهای کوچک دیده می‌شوند.

خمیر  عناب کوهی سفید ترد یک سنگ نوک تیز بزرگ را احاطه کرده است.

تله مگس زهره. مگس بند ناهید (Dionaea muscipula) یکی از شناخته شده ترین گیاهان گوشتخوار است. گیاه گوشتخوار، تله مگس زهره، تله مگس زهره
بریتانیا

عناب هندی یا پنبه‌ای (Z. mauritiana) با عناب معمولی تفاوت دارد زیرا برگ‌هایی دارد که در زیر آن‌ها به جای صاف، پشمی هستند. میوه ها کوچکتر هستند و چندان شیرین نیستند.

هر دو گونه در آب و هوای گرم و خشک که در آن دمای زمستان کمتر از 9.4 درجه سانتیگراد (49 درجه فارنهایت) نمی رود، رشد می کنند. درختان در برابر تعداد زیادی آفات مقاوم هستند.

تکثیر از طریق بذر است، اگرچه گونه های تجاری باید به صورت رویشی توسط مکنده، قلمه ریشه یا پیوند تکثیر شوند.

عناب وحشی (Z. lotus) و عناب خار مسیح (Z. spina-christi) گونه‌های مرتبطی هستند، اگرچه معمولاً کشت نمی‌شوند.

  • منابع:
    1. jujube, either of two species of small spiny
  • تبلیغات: 
  1. کودکی ک توانست با این روش به راحتی از برج ایفل بالا برود!
  2. دوچرخه خود را به راحتی تبدیل به پورشه کنید
  3. شرکتهای ژاپن دچار ورشکستی بی سابقه در جهان شده اند!
  4. گل رز حدود 100 گونه درختچه چند ساله از خانواده گل سرخ