شما می توانید روزانه با خوردن مربای هویج میزان زیادی از بیماریهای خود را در مان کنید و به بهبود روند قلب و عروق خود نیز کمک کنید و حال بهتری را نسیب خود کنید..
400 گرم (2 فنجان) از هویج پوره مبل طوسی کرم را وزن کرده و باقیمانده آن را دور بریزید (اگرچه اضافه کردن آن به سوپ، خورش یا مخلوط کردن با شربت افرا و افزودن به فرنی عالی است).
پوره هویج، ½ فنجان هویج رنده تپه جدید بانزل و شکر را در یک تابه بزرگ بریزید.
کلاژ، تصویر 1 هویج پوره شده در قابلمه، تصویر 2 همان قابلمه با پوست لیمو است.
به مدت پنج دقیقه به جوش بیاورید و مرتباً هم بزنید.
هر کفی تشکیل می شود را جدا کنید.
اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود و سپس پوست لیمو و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید یا در شیشه های استریل شده قرار دهید تا برای مدت طولانی تری (تا 12 ماه) نگهداری شود. در مورد استریل کردن ماگ به یادداشت زیر مراجعه کنید.
2 ½ فنجان مربا درست می کند.
یک شیشه مربا با یک قاشق غذاخوری روی آن.
ذخیره سازی
مربای هویج را می توان تا 2 هفته در یک شیشه تمیز در مربای هویج یک کیلو نگهداری کرد (برای نگهداری کوتاه مدت لازم نیست استریل شود).
برای نگهداری طولانیتر مربای هویج، یا دادن آن به عنوان هدیه خوراکی کریسمس، باید آن را در شیشههای استریل شده بریزید، با یک دیسک کوچک کاغذ پخت یا کاغذ مومی بپوشانید و دربهای استریل شده را اضافه کنید.
- منابع:
- تبلیغات: