شرکت کنندگان یا آب سیب پارچه کرپ کش غنی از ویتامین C یا آب سیب ابری غنی از پلی فنل را به صورت روزانه در طول چهار هفته مصرف کردند و شاخص ارزیابی مدل هومئوستاتیک (HOMA) و سطوح انسولین را به دنبال مکمل با آب سیب غنی از پلی فنل افزایش دادند.
روند کاهش سطح تری گلیسیرید در زمان پس از آب سیب برای اسهال نیز در افرادی که آب میوه غنی از پلی فنل مصرف می کردند مشاهده شد.
در مطالعه ای که توسط Ravn-Haren و همکاران ذکر شد.
اب سیب کدر و آب شفاف به طور متفاوتی بر سطح کلسترول تام (TC) و کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL-C) تأثیر گذاشتند.
TC و LDL-C به دنبال مداخله آب طرز تهیه ترشی لیته گل کلم شفاف در مقایسه با مداخلات سیب و تفاله سیب به طور قابل توجهی افزایش یافت که در آن کاهش مشاهده شد.
TC و LDL-C به دنبال مداخله آب سیب کدر به طور غیر قابل توجهی کاهش یافت.
با این حال، زنان نشان دادندبرخی از اثرات منفی پس از مصرف آب سیب شفاف، به طور خاص سطح LDL-C را افزایش داد، در حالی که این اثر در مردان معنی دار نبود.
همچنین تفاوتی در میزان سالاد کلم و انار و هویج -C بین آب سیب کدر و تفاله سیب کامل و سیب در گروه زنان وجود داشت.
هیچ تأثیری بر کلسترول HDL (HDL-C) یا تری گلیسیرید مشاهده نشد.
- منابع:
- تبلیغات: