روی یک جزء حیاتی در تشکیل کلاژن است، ترکیبی که پوست، مو و بافت عضلانی را تقویت و زنده میکند.
چه راه بهتری برای گنجاندن روی در رژیم غذایی کنجد را با چی بخوریم خود از خوردن یک غذای غنی از روی مانند دانه کنجد وجود دارد.
در واقع، اثرات روی موجود در دانه کنجد به قدری حاد است که مشخص شده است که علائمی مانند سوختگی را بر روی پوست کاهش می دهد.
همچنین پوست را جوان و شاداب نگه می دارد و از بروز علائم پیری زودرس در قسمت های قابل مشاهده بدن مانند صورت جلوگیری می کند.
از کنجد سیاه برای مشکل موهای خاکستری و کنجد سفید برای رشد مجدد مو و جلوگیری از ریزش مو استفاده می شود.
محصولات کشاورزی استان گلستان علاوه بر این، این دانههای کنجد حاوی فیتات هستند.
مریم گلی این ترکیب کمیاب اما قدرتمند است، زیرا به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
اثرات رادیکال های آزاد، یعنی محصولات جانبی ناسالم و بالقوه خطرناک متابولیسم را در بدن به حداقل می رساند.
مقادیر بالاتر رادیکال های آزاد نه تنها باعث سرطان هایی مانند سرطان خون، روده بزرگ، پروستات، سینه، ریه و سرطان پانکراس می شوند، بلکه باعث پیری زودرس، بیماری های قلبی و اختلال عملکرد شناختی نیز می شوند.
بنابراین، مصرف دانه کنجد می تواند از ایجاد این شرایط و تاثیر آن بر بدن جلوگیری کند.
مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان دانه های کنجد سلامت دهان را بهبود می بخشد.
یکی از بارزترین اثرات مصرف کنجد، بهبود سلامت دهان و دندان است.
اگرچه روغن کنجد بهتر است، اما دانه های کنجد نیز می توانند این کار را انجام دهند.
- منابع:
- تبلیغات: